Wat houdt een werkplek huren in?

Bij bovendebalie werken internet helden, tech start-ups, creatievelingen en andere leuke mensen die interessante dingen doen. Lees hier wat een werkplek bij bovendebalie inhoudt.

Het kantoor

Er is plek voor 40 energieke ondernemers. De sfeer is goed en je leert elkaar snel kennen. Elke dag is er een gezamenlijke lunch waarvan je gebruik kan maken. Daarnaast is er regelmatig een borrel op kantoor, soms op de 2e verdieping, soms in de balie zelf. Elke eerste donderdag van de maand is er ‘Open Coffee’ van 09:30 tot 11:00. Tenslotte organiseren we regelmatig leuke events. Soms inhoudelijk met sprekers, soms gewoon voor de gezelligheid.

De ruimte

De werkplekken bevinden zich in een grote ruimte op de tweede verdieping. De ruimte is zo ingedeeld dat je contact kan hebben met elkaar, maar ook rustig kan werken. Er is ├ęchte espresso en thee. Er is altijd frisdrank, fruit en brood in huis. Vergaderen kan ofwel in onze eigen vergaderruimte, ofwel beneden in de balie. De bureaus zijn in hoogte verstelbaar, en ook de bureaustoelen zijn ergonomisch. We hebben glasvezel internet. Printen kan eenvoudig via het netwerk. Je betaalt voor dit soort dingen niks extra.

Neem contact op en kom snel een keer kijken!

De Balie in Amsterdam