Adres van het kantoor

Boven de Balie bevindt zich op het Leidseplein in centrum Amsterdam.
Het postadres is Kleine Gartmanplantsoen 10, 1017 RR Amsterdam (bekijk op Google maps).

Neem gerust contact op als je meer wilt weten!

Heb je een vraag of wil je een keer langskomen? Bel ons (Sander en Marieke) op 085 888 2211 of neem contact op middels het contactformulier. We reageren erg snel. Je kunt ons ook bereiken per email op [email protected].

Kaart

Café de Balie

Huur je een werkplek, dan zijn lunch, koffie en thee, fruit, tussendoortjes, frisdrank, enzovoorts altijd aanwezig op kantoor, maar hiervoor kun je ook terecht bij de balie. De balie heeft een goede lunch- en dinerkaart en het is zeer betaalbaar!

Eten/drinken of vergaderen bij de Balie

In de buurt van kantoor

Aangezien de bovendebalie kantoorruimte middenin het centrum van Amsterdam zit, zijn er natuurlijk ontelbaar gezellige café’s, restaurantjes en dergelijke in de buurt. Hierbij een kleine selectie.

Leidseplein

Boven de balie bevindt zich aan het Leidseplein, één van de drukste pleinen van Amsterdam. Je vindt er kroegen en brasseries in alle soorten en maten. Tegenover het gebouw staat de City bioscoop. Poptempel Paradiso is direct naast Boven de balie en ook de Melkweg bereik je in twee minuten. Hier kun je bijna elke dag terecht voor een goed feest. Een scala aan fast-food restaurants is aanwezig op loopafstand.

Korte Leidsedwarsstraat

Deze straat direct aan het Leideplein bestaat bijna helemaal uit restaurantjes, cafe’s en danskroegjes.

De Klos

Als je zin hebt om een goed stukje vlees te eten, ga dan naar de Klos: een knus eetcafé in de kerkstraat, één van de zijstraten van de Leidsestraat. Met recht een aanrader als je van bruine cafees, een biertje en spare ribs en biefstuk houdt.

L&B

Bruin café in de reguliersdwarsstraat met een enorme collectie whiskeys. Dit kleine café zit altijd vol. Je vindt er comfortable banken en stoelen, waar je in weg kan zinken om onder het genot van soepele jazzdeuntjes een glas goede whiskey, of gewoon een biertje of een frisje, te drinken.

Het genootschap

Ofwel Café genootschap der geneugten. Gewoon een gezellig en druk café in de Kerstraat, één van de zijstraten van de Leidsestraat. Dit café heeft bovendien Jenevertjes in elke kleur en elke smaak.

Lux en Weber

Twee bekende café’s naast elkaar in de Marnixstraat, aan het Leidseplein. Gekleurde muren en rare behangetjes en schermen met retro films zorgen voor een leuke atmosfeer.

Meer informatie

Neem hier contact op voor meer informatie of om een keer te komen kijken! Of bel Sander en Marieke op 085 888 2211.

De Balie in Amsterdam