Per direct zijn er vier werkplekken vrij bij Boven de balie voor ondernemers, freelancers of startups. Zoek je een werkplek? Kom een keertje mee lunchen!
Bel Marieke op 0648956097.

Vrije werkplekken

De plekken bevinden zich op ons ‘platform’ en er komt ook een bureau vrij in één van onze kamers aan de zijkant van het platform:

Bovendebalie werkplek kantoor vrij Amsterdam

Bovendebalie werkplek kamer kantoor vrij Amsterdam

Je leert iedereen hier snel goed kennen: elke dag is er gezamenlijke lunch, verzorgd door onze lunchdame. Veel mensen blijven vrijdag even hangen voor een drankje in het café beneden en we hosten regelmatig leuke events. We hebben een sterke focus op internet startups, webdevelopment, IT en creatieven, zodat de iedereen goed op elkaar aansluit. Je kunt altijd even langskomen, of mee lunchen als je wat meer wilt weten.

Afscheid bewoners

Met pijn in ons hart nemen we afscheid van een aantal bewoners van Boven de balie. Colin en Wienke van Wappzapp hebben intrek genomen in een ander kantoor nadat zij een investering hebben gekregen van Sanoma. Erik van Bannerboy heeft na lange tijd ook besloten om ons te verlaten en terug te keren naar Zweden. We gaan jullie missen!