Het is alweer een tijdje geleden dat we voor het laatst een update hebben gegeven over de laatste ontwikkelingen op kantoor. Er zijn ondertussen weer de nodige veranderingen geweest.

De nieuwe werkplekken op kantoor

Sinds enkele maanden is er een nieuw kantoor beschikbaar gekomen op onze verdieping. In deze kantoorruimte zijn zeven nieuwe werkplekken beschikbaar. De plekken zijn inmiddels bezet door Bing, Ben, Sander en Sellanapp. Per 1 januari (2013) komen er weer een paar plekken vrij. Als je kantoorruimte zoekt, kan het geen kwaad om nu alvast een keer te komen kijken, voordat we weer vol zitten 🙂

Het nieuwe kantoor

De zeven nieuwe werkplekken op kantoor - Boven de balie Amsterdam

Nieuwe huurders

Naast Bing en Ben hebben flink wat anderen zich aangesloten bij Boven de Balie voor een werkplek in Amsterdam! Erik en Gemma werken samen hard aan Ebook.nl, de grootste ebookwinkel van Nederland. Chris doet vanuit SocialmediaMen online marketing strategie. Rosa werkt enkele dagen per week vanaf ons kantoor voor Vioolstudio 020. Asaf doet (online) strategie voor hotels en Erik maakt banners voor verschillende media van tablets tot digitaal billboards. Vincent heeft verschillende online webwinkels met name rondom fietsen en wielersport. David werkt hard aan de website van Sullivan’s list, waar iedereen de meest bijzonder reiservaringen ter wereld kan delen.

Veel leuke nieuwe mensen dus! Als je benieuwd bent naar de sfeer op kantoor of eens kennis wilt maken met de bedrijven die hier zitten, ben je van harte welkom om een keer mee te komen lunchen en kennis te maken met de verschillende bedrijven die op ons Amsterdamse kantoor huren, dus twijfel niet, neem contact op en kom een keer langs!