Nieuwe bewoner aan de Singel is Albin Bronkhorst. Albin heeft een (internationale) carriere in het ‘corporate life’ achter de rug en is sinds november 2007 ondernemer. Met zijn bedrijf eeccoon biedt hij bedrijven, gemeenten en stichtingen de mogelijkheid om hun kennis online ter beschikking te stellen aan relaties, opdrachtgevers of werknemers. Hiermee was hij de eerste in NL. Naast het faciliteren van deze ‘webinars’ adviseert eeccoon bedrijven ook over online collaboration tools, en over het inbedden hiervan in de corporate (online) strategie. Zie ook het artikel over eeccoon in het Parool van 23 november 2009.
Als Albin niet werkt (maar dat komt nauwelijks voor), gaat hij graag hardlopen, duiken, schaatsen, snowboarden of uit eten. Of natuurlijk gezellig borrelen met de collega’s van de Singel.

Nieuwe bewoner aan het Singel is Albin Bronkhorst. Albin heeft een (internationale) carriere in het ‘corporate life’ achter de rug en is sinds november 2007 ondernemer. Met zijn bedrijf eeccoon biedt hij bedrijven, gemeenten en stichtingen de mogelijkheid om hun kennis online ter beschikking te stellen aan relaties, opdrachtgevers of werknemers. Hiermee was hij de eerste in Nederland. Naast het faciliteren van deze ‘webinars’ adviseert eeccoon bedrijven ook over online collaboration tools, en over het inbedden hiervan in de corporate (online) strategie. Zie ook het artikel over eeccoon in het Parool van 23 november 2009.

Als Albin niet werkt (maar dat komt nauwelijks voor), gaat hij graag hardlopen, duiken, schaatsen, snowboarden of uit eten. Of natuurlijk gezellig borrelen met de collega’s van het Singel.