Singel 146 TuinkamerTot toch wel onze verrassing waren de werkplekken die we “over” hadden bij de start van Singel 146, vrij snel vergeven. Door wat roulatie en flexwerkers die onregelmatig kwamen, was er gelukkig altijd genoeg vers bloed. Maar we moesten de afgelopen maanden tegen veel mensen “nee” verkopen, met pijn in ons hart natuurlijk…

Het pand De Kleine Dolfyn (vernoemd naar een groter pand op het Singel genaamd De Dolfyn…) bestaat echter uit nog meer ruimtes. Daarom twijfelden we niet lang toen de mogelijkheid zich voordeed een extra ruimte op de begane grond te huren. De vierkante kamer met enorme ramen met tuinzicht zal plek bieden aan 4 mensen. Deze kamer ligt vlak naast de benedenkeuken en de mooiste toiletten van Amsterdam trouwens :)

Weet je dus iemand die nog een fulltime werkplek zoekt. En die het niet vervelend vindt om met een tiental startups en jonge ondernemers een pand, de printer, snel internet, de lunch en nog zo wat gezelligs te delen? Neem dan contact met ons op!